Antrenorul tău personal în viață și în carieră, un coach este consilierul care îți oferă un spațiu sigur din punct de vedere emoțional, în care să îți confrunți problemele și să progresezi pe drumul dezvoltării.

do you mind? există pentru a te ajuta să depășești experiențele negative care ți-au marcat viața personală și profesională și pentru a te ajuta să crești, printr-o abordare bazată pe empatie și experiență.

Fondatoarea do you mind?, coach Delia Vatamanu, și-a construit o carieră într-un mediu extrem de competitiv și, de la primul job într-o companie locală, a ajuns în managementul financiar al unei companii multi-naționale. „În tot acest timp, în toate echipele pe care le-am condus, cea mai mare problemă nu a fost una de competențe”, spune Delia, „fiindcă putem fi pricepuți, putem fi perfect stăpâni pe ceea ce ar trebui să facem, însă ne confruntăm cu oboseală cronică, emoții puternice, stres, cu situații pe care nimeni nu ne-a învățat cum să le gestionăm. Aici intervine rolul unui coach!”.

 

do you mind? a pornit de la dorința de a putea ajuta în acele domenii în care majoritatea nu suntem obișnuiți să cerem ajutorul. Pas cu pas alături de tine, coach-ul do you mind? știe foarte bine prin ceea ce treci și este al doilea om interesat de succesul tău: imediat după tine.

Testimoniale

They really do mind! Programul de coaching la care am participat m-a ghidat să-mi recunosc anumite tipare comportamentale, să le provoc, să le reinterpretez esența și astfel să evoluez la nivel personal, ceea ce a dus la decizii mai potrivite pentru mine atât în ceea ce privește viața profesională dar mai ales cea personală. Ce diferențiază programul Do You Mind este abordarea “tailor made” a Deliei care nu urmărește o agendă fixă, ci se mulează pe stilul și nevoile tale, astfel încât totul decurge natural și pare un joc care are ca finalitate o viziune mai clară și mai rațională asupra sinelui și asupra drumului de urmat. Recomand!

Dana

Stii ce e cel mai fain?

Ca azi, dupa mult timp, pot sta in tacere si liniste si imi pot asculta gandurile. Nu puteam sa ma aud de zgomot, haos si vina.

Devine calm, iar haosul se clarifica si cumva, incet, dar sigur simt ca descopar impacarea cu mine.

Am facut tot ce am putut la momentul respectiv cu cat am stiut si resursele avute. Fraza asta e vindecatoare.:)) Asta mereu trebuie sa imi amintesc.

Multumesc tare mult pentru calatoria asta in mine. Esti minunata.

Raluca

Heyyy!!! nu am mai vb demult cu tine!Eu sunt bine,foarte bine chiar!Am fost plecați in concediu si a foss minunat Am impresia ca am întinerit 15 ani! Tot ce mi-ai zis sa imi scriu pe foaie ca imi doresc pt mine…camed true!!!

Alina

A break from my daily thoughts which gave me the chance to see things from the other side, oriented to change what’s not working, encouraged me to chase my „impossible” dreams. Delia is passionate, involved and willing to share and to do together with you every step needed. Thank you for your „you can do it”, „you deserve”, „go for it & try” attitude!

Delia

“Do You Mind: cea mai bună investiție în mine din ultima vreme! Delia esti genială!! Mulțumesc din suflet pentru tot!”

Alina

Abonează-te la Newsletter pentru doza săptămânală de inspirație.

Vei primi gratuit ghidul „Trauma și Relațiile”.

Un ghid menit să-ți aducă înțelegere asupra rănilor din copilărie și cum se manifestă în viața de adult.

    doyoumind? e aici să-ți întindă o mână în cele mai vulnerabile momente.