Ai dificultăți în ceea ce privește luarea deciziilor, realizarea negocierilor, gestionarea conflictelor sau pur și simplu te simți blocat în munca sau în echipa ta? Business Coaching-ul îți oferă o perspectivă utilă în gestionarea și transformarea acestor situații și poate aduce mult entuziasm și performanță în organizația ta. Află cum să-ți concentrezi atenția pe lucrurile cele mai importante!

Servicii de Business Coaching

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe

Descoperirea Meta Programelor

Ţi-ar plăcea să știi înainte să angajezi pe cineva cât va sta în companie, dacă este capabil și încrezător să ia decizii, dacă poate deveni un lider bun sau ce îl motivează cel mai mult la locul de muncă?

Ce s-ar schimba în organizația ta acum, dacă ai sti să descoperi și să vorbesti fiecărui membru din echipa ta pe “limba” sa, în așa fel încât mesajul să ajungă exact așa cum intenționezi, eliminând stresul generat de diferitele interpretări și întârzierile sau chiar conflictele care se nasc din asta? Cum ar fi dacă ai ști cum să alegi manageri care știu să performeze, știu să motiveze oamenii, generând astfel cu usurință rezultatele dorite?

Toate acestea sunt posibile folosind metodele din Programare Neuro Ligvistica (NLP) și mai specific, folosind instrumenele de descoperire a meta-programelor fiecărui individ.

Meta Programele sunt unele dintre cele mai profunde filtre subconstiente. Fiecare dintre noi le avem. Ştergem, distorsionăm, generalizăm informația care vine către noi, utilizând aceste filtre. Meta Programele sunt, alături de convingeri, de valori, de amintiri, de emoții, de experiențele noastre de viață, printe acele filtre prin care percepem informația din exterior.

Dau continuitate și calitate experienței și sunt tipare care determină cum ne orientăm atenția și interesul.

Acest program te ajută să descoperi filtrele fiecăruia și mai mult, să vorbesti cu oamenii din echipa ta așa cum își vorbesc ei înșiși în mintea lor.

Creeză acord, ajută să îi motivezi și să ai o comunicare bună, iar asta va duce mai departe la ușurință în colaborare, reduce stresul și scapi tensiunile care mai intervin în relaționarea cu cei din jurul tău.

Ce ar fi dacă…

….ai putea reduce costurile cu recrutarea?

….ai putea scăpa de întarzierile datorate neînțelegerilor și a diferențelor în stilul de comunicare?

…ai reuși să crești veniturile, prin alocarea oamenilor exact acolo unde se potrivesc mai bine

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată echipei tale: contact@doyoumind.ro

Alinierea Valorilor în echipă

Alinierea valorilor la locul de muncă între manageri și membrii echipei este cel mai productiv lucru pe care îl poți face pentru compania ta.

De cele mai multe ori întârzierile sau chiar eșecul în atingerea obiectivelor stabilite se datorează faptului că acestea nu sunt aliniate cu cele mai profunde valori ale fiecărui membru al echipei. Valorile personale sunt ceea ce e important pentru fiecare, ceea ce motivează și pune în mișcare. Neavând valori care să susțină obiectivele, va duce adesea la eforturi sporite, costuri ridicate, acumulare de stres, întârzieri sau chiar la neîndeplinirea obiectivelor.

Obținerea alinierii într-o organizație nu este ușoară fără instrumentele potrivite. Fiecare membru aduce gânduri, convingeri și valori diferite în munca sa. Și de multe ori gândurile, credințele și valorile dintre oameni sunt în conflict.

Adesea există o deconectare cu valorile organizației, valorile managementului și personalul operațiunilor cheie. Acest conflict poate dezbina o echipă sau un departament productiv și îl poate lăsa deconectat, înstrăinat și volatil.

Știm cu toții că oamenii fericiți sunt oameni pozitivi și, ca atare, dau energie pozitivă, care tinde să-i inspire și pe ceilalți.

Programul de Aliniere a Valorilor în echipă creează o cultură organizațională sănătoasă, de succes, orientată spre rezultate, unde toată lumea lucrează împreună cu încredere, usurință, comunicare bună, cooperare și în care tot personalul este aliniat la aceeași misiune și viziune a organizației.

Acest program creează aliniere și congruență în care valorile fiecărui individ sunt identificate, aliniate și congruente cu valorile viziunii și misiunii finale ale organizației sau echipei.

 • Membrii echipei înțeleg cu adevărat și și-au ales propriile valori personale.
 • Membrii echipei cunosc, înțeleg valorile și viziunea organizației și văd rolul personal ca fiind integrant și semnificativ pentru realizarea acesteia.
 • Valorile personale ale membrilor echipei sunt aliniate, nu intră în conflict, cu valorile și viziunea organizației, astfel încât acestea creează sinergie si o usurință în obținerea rezultatelor dorite.

Cum ar fi dacă…

… toată lumea din echipa sau organizația ta este pe aceeași pagină?

… oamenii tăi își înțeleg reciproc gândurile, credințele și valorile?

… ai putea reduce costurile și crea venituri fără atât de mult stres?

… aceasta este cea mai bună investiție pe care ai făcut-o vreodată în compania ta?

Programul:

 • Întâlnire cu managerul pentru a stabili valorile sale și valorile echipei – 2 h
 • Întâlnire 1-1 cu fiecare membru al echipei pentru a vedea cu ce probleme se confruntă și pentru a descoperi valorile personale – 1 h / persoană
 • Workshop cu întreaga echipă pentru a stabili împreună valorile echipei 3-4h (în funcție de mărimea echipei)
 • Întâlnire 1-1 cu fiecare membru al echipei pentru a instala noile valori. 1h / persoană
 • Follow-up 2h

 

Contactează-ne la adresa: contact@doyoumind.ro

Team building

Prin organizarea unor team-building-uri, angajații au ocazia să se cunoască mai bine și să se relaxeze. Scopul unui team building este ca angajații să înțeleagă că sunt dependenți unii de alții și că fiecare coleg este o mică rotiță într-un mecanism ce trebuie să funcționeze asemeni unui ceas.

Activități de team-building Business

Pentru un team building reușit, este necesară organizarea unor activități de grup la care să ia parte toți membrii organizației.  Activitățile trebuie să fie bazate pe rezolvarea problemelor și pe abilitățile de leadership, care apar în grup. Câteva dintre acestea sunt:

 • Leadership Game
  Află mai multe
 • Orchestra tuburilor colorate
  Află mai multe
 • Workshop – Authentic Leadership
  Află mai multe

Obiectivele coaching-ului de echipă:

Managerul Coach

Un curs despre Leadership Autentic

Acum mai mult ca niciodată oamenii caută sprijin, susținere și modele de urmat în a traversa cu bine incertitudinea.

Cum ar fi dacă ai avea exact instrumentele de lucru care să te ajute să construiești relații armonioase cu oamenii din jurul tău, să ai o echipă perfomantă, în care oamenii sunt motivați, cooperează și lucrează bine împreună?

Şi mai ales, de ce să nu fii tu Leader-ul la care oamenii caută sprijin și să îl poți oferi cu toată încrederea?

Este un curs menit să-ți ofere instrumente concrete pe care să le folosești în lucrul cu oamenii. Mai mult de atât, este o experiență de transformare, care îți va aduce un set de cunostințe și instrumente pe care să le folosești pentru a-i susține pe ceilalți în mod intenționat.

Am ales metodele cu cele mai rapide și eficiente rezultate, le-am pus împreună în acest curs, pentru ca mi-am propus să cresc impactul și cât mai multă lume să beneficieze de rezultate vizibile, să performeze, să folosească mai mult creativitatea și să se bucure de rezultatele a ceea ce pot crea.

Obiectivele cursului:

Abilitatea de a-i înțelege mai bine pe ceilalți, a le descoperi modelul lumii și a le vorbi pe “limba” fiecăruia

Folosirea conștientă a limbajului ca bază în procesul de transformare

Abilitatea de a pune întrebări care aduc la suprafața structura de profunzime a mesajului în comunicare

Abilitatea de influențare și schimbarea conversațională a convingerilor

Gestionarea conversațiilor dificile

Modalități de a ieși din tipare și de a-i influența pe ceilalți într-un mod pozitiv

Înțelegerea și utilizarea Nivelurilor logice ale schimbării

Abilitatea de a gestiona conflicte și discuții de grup

Abilitatea de mediere a conflictelor și negociere

Mental Fitness pentru transformare de lungă durată (Positive Intelligence Quotient)

Cum ar fi dacă….

…ai reuși să aduci oamenii din echipa sau organizația ta pe aceeași pagină?

…ai deveni un lider de succes în companie?

… oamenii tăi își înțeleg reciproc gândurile, credințele și valorile?

…ai învăța tehnici de lucru care îți vor transforma viața și îi vei putea susține și pe cei din jurul tău să-și depășească limitele?

… aceasta este cea mai bună investiție pe care ai făcut-o vreodată în compania ta?

Trainer: Delia Vatamanu – Trainer NLP, Master Practician Coaching cu NLP, TimeLine Therapy™ și Hipnoză, Practician Points of You®-L2, Consilier de Dezvoltare Personală și Practician Core Transformation®

Durata cursului: 15 ore

Locația: Online sau Live

Investiția ta: 795 lei/participant

BONUS: joc de coaching pentru facilitarea extinderii perspectivelor și a discuțiilor de grup și unu la unu

Cursul conține metode de lucru din programare neuro-lingvistică și gramatică transformațională, foto-terapie, psihologie pozitivă, neurostiințe, pentru un impact lungă durată. Ştiai că nu IQ-ul, nici EQ-ul sunt indicatorii care fac diferența atunci când vine vorba de succes și performanță? Ci PQ-ul (Positive Intelligence Quotient), adica proporția dintre gândurile pozitive și cele negative care te sabotează, face diferența în starea ta de bine și performanță.

Cu toții am experimentat entuziasmul după un seminar, un training, sau o sesiune de coaching, numai ca după câteva săptămâni, să revenim la vechile obiceiuri.

Vino la curs și vei descoperi care este PQ-ul tău, ce să faci să-l crești, pentru a opera dintr-o zona de creativitate și focus.

Scrie-ne pentru a afla detalii legate de următorul curs: contact@doyoumind.ro sau sună la 0740 383 171

Abonează-te la Newsletter pentru doza săptămânală de inspirație.

Vei primi gratuit ghidul „Trauma și Relațiile”.

Un ghid menit să-ți aducă înțelegere asupra rănilor din copilărie și cum se manifestă în viața de adult.

  doyoumind? e aici să-ți întindă o mână în cele mai vulnerabile momente.