Ai dificultăți în ceea ce privește luarea deciziilor, realizarea negocierilor, gestionarea conflictelor sau pur și simplu te simți blocat în munca sau în echipa ta? Business Coaching-ul îți oferă o perspectivă utilă în gestionarea și transformarea acestor situații și poate aduce mult entuziasm și performanță în organizația ta. Află cum să-ți concentrezi atenția pe lucrurile cele mai importante!

Servicii de Business Coaching

Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe
Află mai multe

Descoperirea Meta Programelor

Ţi-ar plăcea să știi înainte să angajezi pe cineva cât va sta în companie, dacă este capabil și încrezător să ia decizii, dacă poate deveni un lider bun sau ce îl motivează cel mai mult la locul de muncă?

Ce s-ar schimba în organizația ta acum, dacă ai sti să descoperi și să vorbesti fiecărui membru din echipa ta pe “limba” sa, în așa fel încât mesajul să ajungă exact așa cum intenționezi, eliminând stresul generat de diferitele interpretări și întârzierile sau chiar conflictele care se nasc din asta? Cum ar fi dacă ai ști cum să alegi manageri care știu să performeze, știu să motiveze oamenii, generând astfel cu usurință rezultatele dorite?

Toate acestea sunt posibile folosind metodele din Programare Neuro Ligvistica (NLP) și mai specific, folosind instrumenele de descoperire a meta-programelor fiecărui individ.

Meta Programele sunt unele dintre cele mai profunde filtre subconstiente. Fiecare dintre noi le avem. Ştergem, distorsionăm, generalizăm informația care vine către noi, utilizând aceste filtre. Meta Programele sunt, alături de convingeri, de valori, de amintiri, de emoții, de experiențele noastre de viață, printe acele filtre prin care percepem informația din exterior.

Dau continuitate și calitate experienței și sunt tipare care determină cum ne orientăm atenția și interesul.

Acest program te ajută să descoperi filtrele fiecăruia și mai mult, să vorbesti cu oamenii din echipa ta așa cum își vorbesc ei înșiși în mintea lor.

Creeză acord, ajută să îi motivezi și să ai o comunicare bună, iar asta va duce mai departe la ușurință în colaborare, reduce stresul și scapi tensiunile care mai intervin în relaționarea cu cei din jurul tău.

Ce ar fi dacă…

….ai putea reduce costurile cu recrutarea?

….ai putea scăpa de întarzierile datorate neînțelegerilor și a diferențelor în stilul de comunicare?

…ai reuși să crești veniturile, prin alocarea oamenilor exact acolo unde se potrivesc mai bine

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată echipei tale: contact@doyoumind.ro

Alinierea Valorilor în echipă

Alinierea valorilor la locul de muncă între manageri și membrii echipei este cel mai productiv lucru pe care îl poți face pentru compania ta.

De cele mai multe ori întârzierile sau chiar eșecul în atingerea obiectivelor stabilite se datorează faptului că acestea nu sunt aliniate cu cele mai profunde valori ale fiecărui membru al echipei. Valorile personale sunt ceea ce e important pentru fiecare, ceea ce motivează și pune în mișcare. Neavând valori care să susțină obiectivele, va duce adesea la eforturi sporite, costuri ridicate, acumulare de stres, întârzieri sau chiar la neîndeplinirea obiectivelor.

Obținerea alinierii într-o organizație nu este ușoară fără instrumentele potrivite. Fiecare membru aduce gânduri, convingeri și valori diferite în munca sa. Și de multe ori gândurile, credințele și valorile dintre oameni sunt în conflict.

Adesea există o deconectare cu valorile organizației, valorile managementului și personalul operațiunilor cheie. Acest conflict poate dezbina o echipă sau un departament productiv și îl poate lăsa deconectat, înstrăinat și volatil.

Știm cu toții că oamenii fericiți sunt oameni pozitivi și, ca atare, dau energie pozitivă, care tinde să-i inspire și pe ceilalți.

Programul de Aliniere a Valorilor în echipă creează o cultură organizațională sănătoasă, de succes, orientată spre rezultate, unde toată lumea lucrează împreună cu încredere, usurință, comunicare bună, cooperare și în care tot personalul este aliniat la aceeași misiune și viziune a organizației.

Acest program creează aliniere și congruență în care valorile fiecărui individ sunt identificate, aliniate și congruente cu valorile viziunii și misiunii finale ale organizației sau echipei.

 • Membrii echipei înțeleg cu adevărat și și-au ales propriile valori personale.
 • Membrii echipei cunosc, înțeleg valorile și viziunea organizației și văd rolul personal ca fiind integrant și semnificativ pentru realizarea acesteia.
 • Valorile personale ale membrilor echipei sunt aliniate, nu intră în conflict, cu valorile și viziunea organizației, astfel încât acestea creează sinergie si o usurință în obținerea rezultatelor dorite.

Cum ar fi dacă…

… toată lumea din echipa sau organizația ta este pe aceeași pagină?

… oamenii tăi își înțeleg reciproc gândurile, credințele și valorile?

… ai putea reduce costurile și crea venituri fără atât de mult stres?

… aceasta este cea mai bună investiție pe care ai făcut-o vreodată în compania ta?

Programul:

 • Întâlnire cu managerul pentru a stabili valorile sale și valorile echipei – 2 h
 • Întâlnire 1-1 cu fiecare membru al echipei pentru a vedea cu ce probleme se confruntă și pentru a descoperi valorile personale – 1 h / persoană
 • Workshop cu întreaga echipă pentru a stabili împreună valorile echipei 3-4h (în funcție de mărimea echipei)
 • Întâlnire 1-1 cu fiecare membru al echipei pentru a instala noile valori. 1h / persoană
 • Follow-up 2h

 

Contactează-ne la adresa: contact@doyoumind.ro

Team building

Prin organizarea unor team-building-uri, angajații au ocazia să se cunoască mai bine și să se relaxeze. Scopul unui team building este ca angajații să înțeleagă că sunt dependenți unii de alții și că fiecare coleg este o mică rotiță într-un mecanism ce trebuie să funcționeze asemeni unui ceas.

Activități de team-building Business

Pentru un team building reușit, este necesară organizarea unor activități de grup la care să ia parte toți membrii organizației.  Activitățile trebuie să fie bazate pe rezolvarea problemelor și pe abilitățile de leadership, care apar în grup. Câteva dintre acestea sunt:

 • Leadership Game
  Află mai multe
 • Orchestra tuburilor colorate
  Află mai multe
 • Workshop – Authentic Leadership
  Află mai multe

Obiectivele coaching-ului de echipă:

Managerul Coach

Un curs despre Leadership Autentic

Fie că iti dai seama sau nu, în calitate de manager ai influență asupra persoanelor care sunt în echipa ta. Poți să folosești asta pentru a susține creșterea și performanța cuiva, sau pentru a produce opusul.

Ţi-ar plăcea să știi exact cum să ajungi la oamenii tăi, să știi să-i motivezi să ai o echipă performantă, cu oameni care lucrează excelent împreună?

Te simți uneori pierdut și nu mai știi cum să le vorbești oamenilor în așa fel încât să înțeleagă exact ce le ceri?

Poate echipa e demotivată și parcă trebuie să tragi de fiecare ca lucrurile să fie făcute la timp?

Cum ar fi dacă ai avea exact instrumentele de lucru care să te ajute să ai o echipă perfomantă, în care oamenii sunt motivati, cooperează și lucrează bine impreună?  

Dacă ai raspuns DA la măcar una din întrebările de mai sus, cursul Managerul Coach este exact ceea ce te va ajuta să gestionezi situațiile care țin de oameni și performanță în echipă.

Este un curs menit să te ajute să capeți controlul propriilor stări și să-ti ofere instrumente concrete pe care să le folosești în lucrul cu oamenii. Mai mult de atât, este o experiență de transformare, un set de cunostințe și instrumente pe care să le folosești pentru a-i influența și inspira pe ceilalți în mod intenționat.

Să stăpânești tehnici eficiente de comunicare, incluzând ascultarea activă, reformulări și metafore

Acuitate senzorială și raport

Să preiei controlul propriilor stări și tehnici de lucru prin care îi poți ajuta pe ceilalți să schimbe stări neproductive și comportamente nedorite

Să pui intrebari eficient

Să nu mai amâni și să instalezi stări care susțin performanța

Să descoperi strategii de motivare și de luare a deciziilor

Să rezolvi conflicte

Feedback

Gestionarea conversațiilor dificile

Tipare lingvistice si folosirea conștientă a limbajului

Să lucrezi cu diferite tipologii de personalitate

Să setezi obiective eficient si să le indeplinesti mai repede si cu mai putin efort

Instrumente de lucru cu echipa, gestionarea discuțiilor de grup

Să creezi aliniere între angajați și obiectivele companiei

Să dezvolți o relație puternică de încredere membrii echipei

Meta Programe și Valori, cele mai profunde filtre subconștiente care dictează motivația și interpretarea informației care vine din exterior

Cum ar fi dacă….

…ai reuși să aduci oamenii din echipa sau organizația ta pe aceeași pagină?

…ai deveni un lider de succes în companie?

… oamenii tăi își înțeleg reciproc gândurile, credințele și valorile?

…ai învăța tehnici de lucru care îți vor transforma viața și îi vei putea susține și pe cei din jurul tău să-și depășească limitele?

… aceasta este cea mai bună investiție pe care ai făcut-o vreodată în compania ta?

Durata cursului: 8 zile, 8h/zi

Trainer: Delia Vatamanu – Trainer NLP, Master Practician Coaching cu NLP, TimeLine Therapy™ și Hipnoză

Investiția ta:

1.390 EUR (participare individuală)

1.100 EUR (participare cu însoțitor)

Vrei să afli mai multe?

Sună la 0740 383 171

Abonează-te la Newsletter pentru doza săptămânală de inspirație.

Vei primi gratuit ghidul „Trauma și Relațiile”.

Un ghid menit să-ți aducă înțelegere asupra rănilor din copilărie și cum se manifestă în viața de adult.

doyoumind? e aici să-ți întindă o mână în cele mai vulnerabile momente.