window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-168683314-1');

Respirație Neurodinamica

INFORMAȚII PREGĂTITOARE

Respirație Neurodinamica

INFORMAȚII PREGĂTITOARE

Informații pregătitoare pentru participanții începători în Neurodynamic Breathwork

Acestea sunt informațiile pregătitoare pentru participarea la una dintre sesiunile noastre online de Neurodynamic Breathwork. Voi acoperi teoria din spatele breathwork-ului, principiile care îl fac să funcționeze, tipurile de experiențe pe care le-ai putea avea și cum să te pregătești pentru sesiune.

În breathwork, poți accesa o stare extinsă de conștiență, să îți îndepărtezi „mintea maimuță” și să te conectezi cu inteligența ta interioară uimitoare. Aceasta este aceeași inteligență uimitoare care permite corpului nostru să aibă grijă de toate procesele interne în fiecare secundă a fiecărei zile, pentru a ne ține în viață. De obicei, nu avem o conexiune conștientă cu aceasta sau este doar o voce internă foarte slabă care rareori reușește să se facă auzită. Prin practicarea regulată a breathwork-ului, împreună cu eliberările fizice și emoționale profunde în timpul sesiunilor, vei întări calea neurală către această inteligență internă. Vei putea să o accesezi mai consistent pe parcursul vieții tale, doar făcând câteva respirații adânci.

Participanții raportează experiențe precum obținerea de insights asupra problemelor din viețile lor, îmbunătățirea relațiilor cu prietenii și familia, simțindu-se mai puțin izolați și mai conectați la lume, și, cu practică constantă, fiind mai prezenți, ceea ce face posibilă luarea celor mai bune decizii pentru ei și familiile lor în fiecare moment.

Principiile Neurodynamic Breathwork

Principiile care fac ca Neurodynamic Breathwork să funcționeze sunt următoarele:

1. Proiecția 101: În viața de zi cu zi, avem tendința de a proiecta cauza stărilor și emoțiilor noastre interne asupra unui lucru care s-a întâmplat în lumea exterioară. În breathwork, este crucial să ne uităm înăuntrul nostru, „a lua pe verticală” situația. Dacă apare ceva care te deranjează, lasă acel lucru să se exprime complet, fără niciun fel de judecată sau suprimare, și vezi ce se întâmplă. Orice emoție este întotdeauna un semnal din partea corpului că ceva vrea să fie eliberat și este întotdeauna o poartă către a merge mai adânc în proces.

2. Fiecare are o „dorință interioară către integrare și întregire”: În același mod în care corpul tău poate vindeca o tăietură, psihicul tău poate să elibereze sau să redefinească trecutul tău și să te elibereze să fii autonom și să avansezi în viață. Blocajele energetice pot fi eliminate, problemele emoționale pot fi rezolvate, puterea personală și creativitatea pot fi restaurate și îmbunătățite. Trebuie doar să respiri adânc la muzică pentru a lăsa mintea să iasă din cale și să permiți acestei puteri interioare să aducă la suprafață ceea ce este gata să fie eliberat și să nu încerci să-l blochezi. Este o modalitate de încredere și predare, dar nu către nimeni altcineva, ci către tine însuți!

3. Singurul mod de a depăși ceva este să treci prin el: Am reprimat atât de multă energie emoțională în corpul nostru și psihicul nostru în viețile noastre, și aceasta este ocazia noastră de a o lăsa să iasă. Dacă apare ceva, lasă-l să fie cât de mare vrea să fie, nu încerca să îl blochezi. De asemenea, renunță la judecarea dacă o experiență este „bună” sau „rea”. Aceasta este din nou mintea intervenind. Experiențele dificile de multe ori sunt cele care duc la cea mai mare creștere personală. Nu există așa ceva ca o experiență rea. Sentimentul a ceea ce am putea defini ca emoții negative nu este mai bun sau mai rău decât sentimentul a ceea ce definim ca emoții pozitive. Emoțiile sunt doar semnale de la inteligența noastră interioară că ceva trebuie recunoscut.

Fiecare om are această inteligență incredibilă „interioară”, care, printre altele, manipulează simultan cele 37 de trilioane de celule ale corpului nostru în fiecare moment, fără a lua o pauză. Când ne tăiem, mintea noastră găsește cum să vindece? Nu. Corpul „știe” ce să facă. În Neurodynamic Breathwork, participanților li se sfătuiește să nu intre în proces cu niciun fel de agendă. Să renunțe la orice așteptări cu privire la cum va arăta călătoria, astfel încât inteligența interioară să le ghideze călătoria pentru a le oferi experiența de care au nevoie în acel moment.

Scopul de bază al călătoriei de breathwork este să construiască și să întărească această cale neurală care relaxează complet mintea noastră gânditoare și îndreaptă lumina atenției noastre către interior, spre acea serie de asocieri îndepărtate care emană din emisfera dreaptă a creierului nostru. În contrast, atunci când suntem concentrati, atenția noastră tinde să fie direcționată spre exterior, spre detaliile problemelor pe care încercăm să le rezolvăm. Această schemă de atenție este necesară atunci când rezolvăm probleme analitic, dar de fapt ne împiedică să detectăm conexiunile care duc la insight-uri și intuiții. Când începi să faci breathwork în mod regulat, vei avea mai mult acces la această inteligență interioară care poate oferi răspunsuri la întrebările pe care mințile noastre gânditoare nu le pot rezolva prin analiză. Deci, doar trecerea prin această experiență de breathwork în mod regulat produce rezultatul dorit de întărire a accesului nostru la această inteligență interioară, iar experiența specifică pe care o ai este de importanță secundară. Cu toate acestea, experiențele de breathwork pot fi extrem de profunde, și pentru a știi mai mult despre ceea ce poți să te aștepți în timpul călătoriei tale de breathwork, voi descrie tipurile generale de experiențe pe care participanții le-au raportat.

TIPURI DE EXPERIENȚE 

Există multe tipuri de experiențe posibile și niciuna nu este mai bună sau mai rea decât celelalte. De fiecare dată când faci breathwork, va fi o experiență complet diferită în funcție de ceea ce este pregătit pentru procesare în timpul sesiunii, așa că este important să nu compari cu experiențele anterioare. Cele mai multe dintre experiențele raportate de participanți se încadrează în următoarele categorii:

1. Primul tip de experiență este o experiență senzorială. Pot să se întâmple tot felul de lucruri diferite cu corpul tău. Ai putea simți căldură, apoi frig, apoi din nou căldură. Corpul tău ar putea să se simtă complet amorțit. De asemenea, există un principiu fiziologic care spune că, pentru a obține cea mai bună eliberare, este mai bine să creezi mai întâi o tensiune maximă în porțiunea respectivă a corpului. De exemplu, dacă vrei să îți relaxezi întregul corp cât mai mult posibil, cel mai bine este să întinzi toate mușchii la maxim și apoi să renunți la toată tensiunea. În breathwork, uneori corpul va încerca să facă asta singur. Așa că ai putea simți că întregul tău corp este complet rigid și tensionat și nu se poate mișca deloc. Ai putea avea și ceea ce se numește tetanie, în care mâinile sau degetele de la picioare devin foarte rigide și uneori dureroase. Mâinile ar putea arăta ca niște gheare cu degetele complet întinse. Aceasta este de fapt o experiență foarte vindecătoare în care corpul tău preia energia blocată în mâini sau corp și creează o tensiune maximă care se va transforma ulterior într-o eliberare uimitoare. Direcția de bază dacă ai tetanie este să o lași să fie atât de tensionată pe cât vrea pentru a obține cea mai bună eliberare posibilă. Dacă tetania devine dureroasă, este întotdeauna mai bine să încerci să termini eliberarea, dar dacă devine prea mult, poți întotdeauna să încetinești respirația și tetania va scădea într-un timp scurt.

2. Al doilea tip de experiență este o experiență biografică. Unii oameni raportează că au o experiență vizuală a ceva ce li s-a întâmplat în trecutul lor, când, la momentul respectiv, s-au simțit copleșiți și nu și-au permis să trăiască pe deplin emoțiile implicate. Dacă se întâmplă asta, direcția este să îți permiți să trăiești pe deplin orice emoție apare și să o lași să se exprime și să se elibereze pe deplin. Dacă corpul tău vrea să plângă, lasă-l să plângă. Dacă corpul tău vrea să elibereze furie, lasă-ți corpul să facă orice sunet vrea să iasă (țipăt, mormăit, gemete etc.). Dacă te afli într-un spațiu în care nu poți să faci sunete tari fără să îi deranjezi pe familia sau vecinii tăi, participanții raportează că au pus o pernă în fața feței și au țipat sau mormăit în pernă. Veți descoperi că, în unele cazuri, lucruri care au fost blocate în corpul sau psihicul tău și care au condus viața ta inconștient pentru ani de zile, vor fi eliberate și vor face o diferență uimitoare în viața ta. De asemenea, uneori memoria ta biografică poate fi percepută și ca imagini din viețile anterioare.

3. Al treilea tip de experiență este o experiență perinatală. Psihiatrii obișnuiau să creadă că, atunci când ne naștem, suntem o tabulă rasa. Motivul pentru asta este că, când suntem feți, creierul nostru nu este destul de mielinizat pentru a forma cuvinte sau amintiri explicite. Cu toate acestea, acum știm că de la momentul concepției, formăm amintiri corporale sau amintiri implicite. Folosesc modelul Dr. Stan Grof, un expert mondial în ceea ce se întâmplă în stările de conștiență extinsă, care împarte procesul de naștere în 4 faze, fiecare având caracteristici și energii proprii. 

Prima fază este de la momentul concepției până în momentul în care încep contracțiile de naștere. Cu excepția cazului în care mama ta folosește droguri sau se află într-o stare de traumă emoțională majoră, este o perioadă de extaz oceanic în care toate nevoile tale sunt îngrijite și plutești doar în apă sărată caldă. 

A doua fază este atunci când încep contracțiile. Imaginați-vă că ați fost în pântece timp de 9 luni plutind într-o stare fericită și într-o zi sunteți comprimat cu o presiune enormă, cu hrănirea tăiată. Deoarece cordonul ombilical este, de asemenea, comprimat și deoarece canalul de naștere nu s-a deschis încă, nu ai unde să te duci. Dacă aceasta nu a fost eliberată, aceasta este energia pe care o accesezi în momentele vieții tale când te afli într-o situație dificilă și simți că lucrurile sunt teribile și că nu se vor schimba niciodată. 

A treia fază este atunci când canalul de naștere se deschide și începi să îți faci drum. Această fază este caracterizată de agresivitate, depășirea obstacolelor și sexualitate. Este o parte importantă a procesului de naștere, deoarece îți oferă o amprentă a ceea ce înseamnă să depășești un obstacol și să atingi libertatea. 

A patra și ultima fază este atunci când ești născut. În această fază, apare lumina pentru prima dată, ești într-o altă lume și nu mai există întuneric și ești eliberat din spațiul restrâns al uterului într-un spațiu infinit. Dacă ai un blocaj în această fază, aceasta este energia pe care o poți accesa în momentele în care simți că viața ta este sufocantă, că nu poți ieși dintr-o situație sau că nu poți să vezi o cale de ieșire. Oricare dintre aceste tipuri de experiențe pot apărea la orice sesiune de breathwork și pot fi extrem de vindecătoare.

În timpul unei sesiuni de breathwork, dacă simți că ceva este prea puternic sau nu știi ce să faci, amintește-ți întotdeauna că poți încetini sau opri respirația pentru a-ți regla nivelul de energie și a reveni în prezent. De asemenea, poți să îți schimbi poziția corpului sau să te miști pentru a elibera sau redistribui energia. Atenția mea va fi întotdeauna acolo pentru a te ghida și susține în proces.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc această călătorie cu tine și cu ceilalți participanți. În ciuda distanței fizice, suntem conectați printr-un câmp energetic comun și suntem susținuți de intenția noastră colectivă de a ne elibera și de a trăi vieți mai conștiente și împlinite.

Cu susținere și blândețe,

Delia

Informații pregătitoare pentru participanții începători în Neurodynamic Breathwork

Acestea sunt informațiile pregătitoare pentru participarea la una dintre sesiunile noastre online de Neurodynamic Breathwork. Voi acoperi teoria din spatele breathwork-ului, principiile care îl fac să funcționeze, tipurile de experiențe pe care le-ai putea avea și cum să te pregătești pentru sesiune.

În breathwork, poți accesa o stare extinsă de conștiență, să îți îndepărtezi „mintea maimuță” și să te conectezi cu inteligența ta interioară uimitoare. Aceasta este aceeași inteligență uimitoare care permite corpului nostru să aibă grijă de toate procesele interne în fiecare secundă a fiecărei zile, pentru a ne ține în viață. De obicei, nu avem o conexiune conștientă cu aceasta sau este doar o voce internă foarte slabă care rareori reușește să se facă auzită. Prin practicarea regulată a breathwork-ului, împreună cu eliberările fizice și emoționale profunde în timpul sesiunilor vei întări calea neurală către această inteligență internă. Vei putea să o accesezi mai consistent pe parcursul vieții tale, doar făcând câteva respirații adânci.

Participanții raportează experiențe precum obținerea de insights asupra problemelor din viețile lor, îmbunătățirea relațiilor cu prietenii și familia, simțindu-se mai puțin izolați și mai conectați la lume, și, cu practică constantă, fiind mai prezenți, ceea ce face posibilă luarea celor mai bune decizii pentru ei și familiile lor în fiecare moment.

Principiile Neurodynamic Breathwork

Principiile care fac ca Neurodynamic Breathwork să funcționeze sunt următoarele:

1. Proiecția 101: În viața de zi cu zi, avem tendința de a proiecta cauza stărilor și emoțiilor noastre interne asupra unui lucru care s-a întâmplat în lumea exterioară. În breathwork, este crucial să ne uităm înăuntrul nostru, „a lua pe verticală” situația. Dacă apare ceva care te deranjează, lasă acel lucru să se exprime complet, fără niciun fel de judecată sau suprimare, și vezi ce se întâmplă. Orice emoție este întotdeauna un semnal din partea corpului că ceva vrea să fie eliberat și este întotdeauna o poartă către a merge mai adânc în proces.

2. Fiecare are o „dorință interioară către integrare și întregire”: În același mod în care corpul tău poate vindeca o tăietură, psihicul tău poate să elibereze sau să redefinească trecutul tău și să te elibereze să fii autonom și să avansezi în viață. Blocajele energetice pot fi eliminate, problemele emoționale pot fi rezolvate, puterea personală și creativitatea pot fi restaurate și îmbunătățite. Trebuie doar să respiri adânc la muzică pentru a lăsa mintea să iasă din cale și să permiți acestei puteri interioare să aducă la suprafață ceea ce este gata să fie eliberat și să nu încerci să-l blochezi. Este o modalitate de încredere și predare, dar nu către nimeni altcineva, ci către tine însuți!

3. Singurul mod de a depăși ceva este să treci prin el: Am reprimat atât de multă energie emoțională în corpul nostru și psihicul nostru în viețile noastre, și aceasta este ocazia noastră de a o lăsa să iasă. Dacă apare ceva, lasă-l să fie cât de mare vrea să fie, nu încerca să îl blochezi. De asemenea, renunță la judecarea dacă o experiență este „bună” sau „rea”. Aceasta este din nou mintea intervenind. Experiențele dificile de multe ori sunt cele care duc la cea mai mare creștere personală. Nu există așa ceva ca o experiență rea. Sentimentul a ceea ce am putea defini ca emoții negative nu este mai bun sau mai rău decât sentimentul a ceea ce definim ca emoții pozitive. Emoțiile sunt doar semnale de la inteligența noastră interioară că ceva trebuie recunoscut.

Fiecare om are această inteligență incredibilă „interioară”, care, printre altele, manipulează simultan cele 37 de trilioane de celule ale corpului nostru în fiecare moment, fără a lua o pauză. Când ne tăiem, mintea noastră găsește cum să vindece? Nu. Corpul „știe” ce să facă. În Neurodynamic Breathwork, participanților li se sfătuiește să nu intre în proces cu niciun fel de agendă. Să renunțe la orice așteptări cu privire la cum va arăta călătoria, astfel încât inteligența interioară să le ghideze călătoria pentru a le oferi experiența de care au nevoie în acel moment.

Scopul de bază al călătoriei de breathwork este să construiască și să întărească această cale neurală care relaxează complet mintea noastră gânditoare și îndreaptă lumina atenției noastre către interior, spre acea serie de asocieri îndepărtate care emană din emisfera dreaptă a creierului nostru. În contrast, atunci când suntem concentrati, atenția noastră tinde să fie direcționată spre exterior, spre detaliile problemelor pe care încercăm să le rezolvăm. Această schemă de atenție este necesară atunci când rezolvăm probleme analitic, dar de fapt ne împiedică să detectăm conexiunile care duc la insight-uri și intuiții. Când începi să faci breathwork în mod regulat, vei avea mai mult acces la această inteligență interioară care poate oferi răspunsuri la întrebările pe care mințile noastre gânditoare nu le pot rezolva prin analiză. Deci, doar trecerea prin această experiență de breathwork în mod regulat produce rezultatul dorit de întărire a accesului nostru la această inteligență interioară, iar experiența specifică pe care o ai este de importanță secundară. Cu toate acestea, experiențele de breathwork pot fi extrem de profunde, și pentru a știi mai mult despre ceea ce poți să te aștepți în timpul călătoriei tale de breathwork, voi descrie tipurile generale de experiențe pe care participanții le-au raportat.

TIPURI DE EXPERIENȚE
Există multe tipuri de experiențe posibile și niciuna nu este mai bună sau mai rea decât celelalte. De fiecare dată când faci breathwork, va fi o experiență complet diferită în funcție de ceea ce este pregătit pentru procesare în timpul sesiunii, așa că este important să nu compari cu experiențele anterioare. Cele mai multe dintre experiențele raportate de participanți se încadrează în următoarele categorii:

1. Primul tip de experiență este o experiență senzorială. Pot să se întâmple tot felul de lucruri diferite cu corpul tău. Ai putea simți căldură, apoi frig, apoi din nou căldură. Corpul tău ar putea să se simtă complet amorțit. De asemenea, există un principiu fiziologic care spune că, pentru a obține cea mai bună eliberare, este mai bine să creezi mai întâi o tensiune maximă în porțiunea respectivă a corpului. De exemplu, dacă vrei să îți relaxezi întregul corp cât mai mult posibil, cel mai bine este să întinzi toate mușchii la maxim și apoi să renunți la toată tensiunea. În breathwork, uneori corpul va încerca să facă asta singur. Așa că ai putea simți că întregul tău corp este complet rigid și tensionat și nu se poate mișca deloc. Ai putea avea și ceea ce se numește tetanie, în care mâinile sau degetele de la picioare devin foarte rigide și uneori dureroase. Mâinile ar putea arăta ca niște gheare cu degetele complet întinse. Aceasta este de fapt o experiență foarte vindecătoare în care corpul tău preia energia blocată în mâini sau corp și creează o tensiune maximă care se va transforma ulterior într-o eliberare uimitoare. Direcția de bază dacă ai tetanie este să o lași să fie atât de tensionată pe cât vrea pentru a obține cea mai bună eliberare posibilă. Dacă tetania devine dureroasă, este întotdeauna mai bine să încerci să termini eliberarea, dar dacă devine prea mult, poți întotdeauna să încetinești respirația și tetania va scădea într-un timp scurt.

2. Al doilea tip de experiență este o experiență biografică.
Unii oameni raportează că au o experiență vizuală a ceva ce li s-a întâmplat în trecutul lor, când, la momentul respectiv, s-au simțit copleșiți și nu și-au permis să trăiască pe deplin emoțiile implicate. Dacă se întâmplă asta, direcția este să îți permiți să trăiești pe deplin orice emoție apare și să o lași să se exprime și să se elibereze pe deplin. Dacă corpul tău vrea să plângă, lasă-l să plângă. Dacă corpul tău vrea să elibereze furie, lasă-ți corpul să facă orice sunet vrea să iasă (țipăt, mormăit, gemete etc.). Dacă te afli într-un spațiu în care nu poți să faci sunete tari fără să îi deranjezi pe familia sau vecinii tăi, participanții raportează că au pus o pernă în fața feței și au țipat sau mormăit în pernă. Veți descoperi că, în unele cazuri, lucruri care au fost blocate în corpul sau psihicul tău și care au condus viața ta inconștient pentru ani de zile, vor fi eliberate și vor face o diferență uimitoare în viața ta. De asemenea, uneori memoria ta biografică poate fi percepută și ca imagini din viețile anterioare.

3. Al treilea tip de experiență este o experiență perinatală. Psihiatrii obișnuiau să creadă că, atunci când ne naștem, suntem o tabulă rasa. Motivul pentru asta este că, când suntem feți, creierul nostru nu este destul de mielinizat pentru a forma cuvinte sau amintiri explicite. Cu toate acestea, acum știm că de la momentul concepției, formăm amintiri corporale sau amintiri implicite. Folosesc modelul Dr. Stan Grof, un expert mondial în ceea ce se întâmplă în stările de conștiență extinsă, care împarte procesul de naștere în 4 faze, fiecare având caracteristici și energii proprii. 

Prima fază este de la momentul concepției până în momentul în care încep contracțiile de naștere. Cu excepția cazului în care mama ta folosește droguri sau se află într-o stare de traumă emoțională majoră, este o perioadă de extaz oceanic în care toate nevoile tale sunt îngrijite și plutești doar în apă sărată caldă. 

A doua fază este atunci când încep contracțiile. Imaginați-vă că ați fost în pântece timp de 9 luni plutind într-o stare fericită și într-o zi sunteți comprimat cu o presiune enormă, cu hrănirea tăiată. Deoarece cordonul ombilical este, de asemenea, comprimat și deoarece canalul de naștere nu s-a deschis încă, nu ai unde să te duci. 

Dacă aceasta nu a fost eliberată, aceasta este energia pe care o accesezi în momentele vieții tale când te afli într-o situație dificilă și simți că lucrurile sunt teribile și că nu se vor schimba niciodată. 

A treia fază este atunci când canalul de naștere se deschide și începi să îți faci drum. Această fază este caracterizată de agresivitate, depășirea obstacolelor și sexualitate. Este o parte importantă a procesului de naștere, deoarece îți oferă o amprentă a ceea ce înseamnă să depășești un obstacol și să atingi libertatea. 

A patra și ultima fază este atunci când ești născut. În această fază, apare lumina pentru prima dată, ești într-o altă lume și nu mai există întuneric și ești eliberat din spațiul restrâns al uterului într-un spațiu infinit. 

Dacă ai un blocaj în această fază, aceasta este energia pe care o poți accesa în momentele în care simți că viața ta este sufocantă, că nu poți ieși dintr-o situație sau că nu poți să vezi o cale de ieșire. Oricare dintre aceste tipuri de experiențe pot apărea la orice sesiune de breathwork și pot fi extrem de vindecătoare.

În timpul unei sesiuni de breathwork, dacă simți că ceva este prea puternic sau nu știi ce să faci, amintește-ți întotdeauna că poți încetini sau opri respirația pentru a-ți regla nivelul de energie și a reveni în prezent. 

De asemenea, poți să îți schimbi poziția corpului sau să te miști pentru a elibera sau redistribui energia. Atenția mea va fi întotdeauna acolo pentru a te ghida și susține în proces.

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc această călătorie cu tine și cu ceilalți participanți. În ciuda distanței fizice, suntem conectați printr-un câmp energetic comun și suntem susținuți de intenția noastră colectivă de a ne elibera și de a trăi vieți mai conștiente și împlinite.

Cu susținere și blândețe,

Delia

 

 

B

Neurodynamic Breathwork
Beneficii

D

Descrierea unei sesiuni online de Respirație Neurodinamica online

C

Contraindicații medicale și psihiatrice

B

Neurodynamic Breathwork Beneficii

D

Descrierea unei sesiuni online de Respirație Neurodinamica online

C

Contraindicații medicale și psihiatrice

Abonează-te la Newsletter pentru doza săptămânală de inspirație.

Vei primi gratuit ghidul „Trauma și Relațiile”.

Un ghid menit să-ți aducă înțelegere asupra rănilor din copilărie și cum se manifestă în viața de adult.

Abonează-te la Newsletter pentru doza săptămânală de inspirație.

Vei primi gratuit ghidul „Trauma și Relațiile”.
Un ghid menit să-ți aducă înțelegere asupra rănilor din copilărie și cum se manifestă în viața de adult.

do you mind?

Contribuim la crearea unei societăți în care fiecare om își poate atinge adevăratul potențial într-o stare de deplin confort psihologic și emoțional.

CONTACT

do you mind?

Contribuim la crearea unei societăți în care fiecare om își poate atinge adevăratul potențial într-o stare de deplin confort psihologic și emoțional.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

ANPC | Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Cookies

© 2023 DoYouMind.ro Toate drepturile sunt rezervate

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

ANPC | Termeni și Condiții | Politică de confidențialitate | Cookies

© 2023 DoYouMind.ro Toate drepturile sunt rezervate

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Ok